One Dream Kapitel 5

Tidigare

Chers Perspektiv

Nä vi satt och väntade på vår mat kom jag och tänka på en massa minnen från X-faktor huset, alla roliga stunder med killarna och… Liam. Visst hade det varit något mellan oss det kunde jag inte förneka men jag kände att jag inte hade tid med det och så var det ju den där intervjun där intervjuaren hade frågat om det var något mellan oss och sedan dess blev det ganska så spänt mellan oss och plötsligt började Liam gå ut med Danielle. När vi fick in maten så kollade jag upp på Liam och märkte att han iakttog mig, jag log mot honom och sen började Zayn berätta något som fick oss alla att skratta.
Emmys Perspektiv

 

När mitt alarm plötsligt började ringa redan vi åtta tiden ville jag bara somna om men sen kom jag och tänka på att idag är det första dagen i studion, vi skulle gå igenom lite låtar och se vad som passade mig bäst. Själv ville jag göra pop/Rnb typ. Jag gick in i duschen och kollade sedan vädret, lite små mulet så det får bli jeans idag. Jag gick ut i köket och gjorde i ordning lite havregrynsgröt. Medans jag käkade sminkade jag mig och fönade håret. I min garderob letade jag snabbt fram ett par ljusa jeans och en grå tröja och sprang sedan ner till min bil och körde iväg till studion.

 

När jag kom fram fick jag möta dom flesta jag skulle jobba med och sen pratade vi igenom alla viktiga saker, bland annat om att Simon Cowell skulle komma dit i slutet på veckan och då skulle vi prata mer om kontraktet. Efter vi hade pratat fick jag träffa min prudocent som hette Dave och till sammas gick vi till studion där vi skulle spela in. Innan jag gick in för att sjunga så fick jag lyssna på låten och fick lite tips av Dave, bland annat att jag skulle göra den till min egen. Sen gick jag in för att sjunga lite och det kändes så rätt. När vi hade hållit på några timmar så bestämde vi oss för att beställa dit lite mat och direkt när vi hade ätit klart körde vi igen. Snart hade vi fått låten att låta både som min egen och annorlunda och Dave verkade nöjd med vårt jobb. Vid en kort paus passade jag på att kolla min telefon och såg att jag hade fått flera ”Lycka till idag” av mina vänner på min twitter. Jag bestämde mig att skriva en snabb twittring. ”Lyckad första dag i studion, en hel låt snart klar:D xx”

 

Nialls Perspektiv.

 

Vi hade varit i studion hela dagen och nu kände jag att jag behövde sträcka lite på benen. När jag kom ut i korridoren där alla fyra inspelningsstudiorna fanns såg jag att Nick, en av cheferna, stå i ett av rummen tillsammans med Dave. Eftersom jag inte hade sett Nick på någon vecka bestämde jag mig att gå in och hälsa. Dom var båda upptagna att lyssna på tjejen som stod inne i båset och sjöng, henne hade jag aldrig sett förut så det måste vara den svenska tjejen som alla hade pratat om. När Dave och Nick hörde mig vände dom båda sig för att se vem det va.

-         Nämen tjenare Niall, läget sa Nick.

-         Hej svarade jag, jodå det är bra är bara ute och sträcker på mig lite, själv då?

-         Jodå allt är bra här sa han och log stort.

-         Vem är tjejen? Sa jag och tittade nogranare nu och upptäckte att det var samma tjej som vi hade träffat på stranden för bara några dagar sen. Nu skulle jag äntligen få veta vad hon hette tänkte jag.

-         Emmy, vår nya stora satsning direkt importerad från Sverige sa han och blinkade mot mig. Jag bestämde mig för att stanna och lyssna klart. Hon hade en underbar röst och dessutom kunde jag inte sluta stirra på henne, hon var verkligen något speciellt.

-         Det räcker nu Emmy, nu satte du det sa Dave när hon var klar. När hon kom ut så fick hon syn på mig och log stort.

-         Nämen hej..igen.

-         Hej sa jag leende kul att se dig igen… utan några bollar la jag till och blinkade.

-         Hehe ja sorry för det igen sa hon och log lite skamset och kliade sig i nacken.

-         Jaså ni känner redan varandra sa Dave och kollade på oss båda förvånat.

-         Känner och känner, vi har med om en liten händelse på stranden för några dagar sen svarade hon och skrattade lite.

-         Hm okej sa Dave och gav oss en lite konstig blick och vände sig om till alla knappar.

-         Jag måste gå tillbaka nu, vi ses sa jag och lämnade dom.

 

När vi äntligen var kar för idag kikade jag in i rummet där Emmy höll till och såg att hon höll på att packa ihop alla sina saker för att gå.

-         Är du klar för idag frågade jag henne. Hon vände sig snabbt runt för att se vem det var.

-         Shit vad du skrämde mig sa hon och skrattade till, eh ja det är jag faktiskt.

-         Vill du hänga med och käka något? Sa och samtidigt kom Harry och hoppade upp på min rygg.

-         Oo du måst vara Emmy sa han och kände tydligen ingen brådska att hoppa ner från min rygg.

-         Helt riktigt och du måst vara Harry sa hon och sträckte fram sin hand. Nu hade resten av killarna kommit och alla hälsade på Emmy.

-         Väldigt trevligt att träffas igen och Niall jag hänger gärna med och käkar sa hon och log mot mig.

-         Var ska vi äta då? Frågade Louis, jag är riktigt sugen på en stor köttbit med pommes.

-         Låter bra svarade Zayn och tillsammans gick vi ut

-         Ska vi inte fråga Cher? Sa jag.

-         Har jag redan gjort och hon skulle inte vara klar på länge svarade Liam.

 

På restaurangen fick vi veta lite mer om Emmy, bland annat a hon bodde i samma hus som Louis flickvän Eleanor och redan blivit vän med henne vilket Louis tyckte va roligt.

-         Aha så det var dig hon var med hela dagen igår? Frågade han henne.

-         Yes det var det.

-         Då måste du laga en middag till oss för Eleanor avslöjade att du var en fantastisk kock.

-         Det gör jag mer än gärna.

-         Bra ska vi säga fredag efter vi har varit i studion hemma hos oss? Sa han hon var nöjd med sitt förslag och jag kollade hoppfullt på henne.

-         Det skulle vi absolut kunna göra sa hon leende.

När vi var klara så gick vi till våra bilar och åkte sedan åt olika håll.

-         Jag lämnar av er, för måste jag köra till Danielle sa Liam när vi var framme vid vårt hus.

-         Okej lycka till man sa vi alla och hoppade ut från bilen.

Stackars Liam, jag visste hur svårt detta skulle bli för honom. Han hade berättat för mig om att deras relation inte var så bra för ett tag sen nu och igår kväll hade han berättat för de andra killarna. När jag äntligen var inne på mitt rum ifred gick jag in på twitter och letade upp Emmy och la till henne, hon följde redan mig och resten av killarna. Jag log för mig själv när jag kollade på hennes profilbild, hon var verkligen något speciellt och tänk att hon skulle hit på fredag och laga mat till oss. Hon hade ett fint leende, vackra ögon, en grym röst och dessutom kunde hon laga mat. Kunde hon bli mer perfekt?


Har råkat stava Eleanor fel hela tiden, ops my bad ;) vill gärna se lite mer kommentarer om vad ni tycker!!

One Dream Kapitel 4.

Tidigare

Emmys Perspektiv.

När han fick reda på att jag skulle flytta till London kom han hem till mig och började säga en massa elaka saker om att jag aldrig skulle lyckas, det gjorde mig dock bara mer taggad att lyckas. Jag ska allt vissa honom!!


Elenors perspektiv

 

När jag vaknade på söndags morgon visste jag inte vad jag skulle göra, Louis skulle vara upptagen i studion hela dagen så jag bestämde mig för att gå ner till husets gym och träna lite. När jag kom ner så var det nästan folktomt förutom en tjej som cyklade, jag bestämde mig för att göra det också. Jag kände inte igen henne så hon måste vara ny i huset.

-         Hej hälsade jag glatt.

-         Hej svarade hon och verkade glad för att fått lite sällskap.

-         Elenor sa jag och sträckte fram handen, du är ny va?

-         Ja faktiskt, har bara bott här en vecka, Emmy föresten sa hon oh log glatt.

-         Vad kul var bodde du innan frågad jag intresserat.

-         Jag kommer faktisk från Sverige så England är helt nytt för mig sa hon leende.

-         Vad häftigt att göra något sånt, skulle kunna tänka mig att göra det själv men då hade jag nog inte fått se så mycket av min pojkvän och det klarar jag inte, känner du någon här då?

-         Nej tyvärr så känner mig lite ensam, mina kompisar åkte hem igår så har inte haft så mycket tid att lära känna nya heller.

-         Det måste vara jobbigt att vara en ny stad utan att känna någon, men ju känner du ju mig sa jag och blickade mot henne

Hon svarade med ett stort leende.

 

Efter vi båda hade tränat klart frågade jag om hon var sugen på att ta en fika, hon svarde glatt jag och vi båda sprang upp till våra lägenheter och gjorde oss i ordning för att sen träffas nere i lobbyn om 40 minuter. Hon bodde 4 våningar högre upp så det var lite synd att hon inte bodde lite närmre men jag var glad att jag äntligen hade träffat en trevlig tjej i samma hus som jag bodde i. När jag kom in så tog jag en snabb dusch och fixade mig snabbt med lite mascara och valde en somrig outfit med rosa shorts och ett oversize line som jag stoppade in i shortsen, till det valde jag mina vita converse.

 

När jag kom ner i lobbyn så hade Emmy inte kommit än så jag satte mig i en av fåtöljerna och väntade. Medans jag väntade skickade jag iväg ett sms till Louis ”Hoppas allt går bra i studion, saknar dig massor xx”. Precis när jag hade skickat iväg det kom Emmy. Hon hade på sig ett par svarta höga shorts med en blå och vit rutig skjorta som hon hade knutit, precis som mig hade hon vita converse.

-         Sorry att jag är sen men det är jag alltid sa hon andfått.

-         Det är lugnt svarade jag leende, är jätte hungrig eller bara sugen på fika?

-         Kan du inte vissa något trevligt lunch ställe, behöver lite tips.

-         Visst, vi kan sticka till ett ställe jag är på ganska ofta, det är inte så långt ihäller.

Medans vi gick så pratad vi på and roliga ställen man kunde besöka i London, Jag kände hur tacksam Emmy blev för jag visade lite ställen. När vi kom fram till lunch stället beställde vi varsin rätt och började snacka. Jag vill veta mer om Emmy och jag ville berätta för henne om Louis för det verkade inte som hon blev vän med mig för det.

 

-         Varför flyttade du till just London? Frågade jag henne.

-         Man kan nästan säga att jag inte hade så mycket val svarade hon och jag kollade oförstående på henne, i alla fall om jag ville göra min dröm sann förstsatte hon. Man kan säga att jag snart har blivit signad av Syco Tv.

-         Verkligen? Det är ju samma bolag som Lo… One direction är signande med.

-         Ja, jag vet, kan knappt fatta det själv, jag träffade faktiskt just One direction bara för två dagar sen, det blev lite pinsamt eftersom jag råkade skjuta en volleyboll i huvudet på Niall sa hon

Nu satt jag och gapa, så de var hon som var på stranden. Konstigt att jag inte hade sett det tidigare.

-         vad? Frågade Emmy när hon märkte att jag stirrade så jag stängde snabbt min mun.

Och så började jag berätta allt för henne, om mig och Louis och sen om att jag hade varit på stranden med dom. Nu var det Emmys tur att gapa.

        Helt otroligt hur liten världen är sa hon leende till mig. Är du klar? Jag är sjukt sugen på att shoppa.

Efter vi hade shoppat några timmar var vi helt slut på vi bestämde oss att gå hem. Det va kul att ha träffat Emmy eftersom hon var precis som mig och kunde shoppa hur mycket som helst utan pauser. När vi kom in i lobbyn frågade hon mig om jag var sugen på något hemma lagat, jag tackade genast ja eftersom hon hade berättat innan att hon var utbildad kock. Jag bestämde mig för att lämna mina påsar hos mig först och kollade min mobil, ett sms från Louis fångade genast min uppmärksamhet. ”Fortfarande kvar i studion, kommer att bli en lång dag. Hittat på något kul idag? Saknar dig massor!xx”. Jag blev varm i hela kroppen och knappade snabbt in ett svar och bytade om till något mysigt innan jag gick upp till Emmy.

 

Chers Perspektiv.

 

Vi hade jobbat hela dagen med plattan och vi började allihop bli trötta så vi bestämde oss att avsluta för idag. Jag samlade ihop mina grejor och gick för bi där killarna jobbade och hörde att dom fortfarande var kvar så jag bestämde mig att gå in och säga hej. När jag kom in så var det Niall som var inne och sjöng. Jag sa hej till alla andra och satte mig för att lyssna lite. Det lät verkligen bra och chansen var nog stor att denna plattan skulle låta ännu bättre än den första.

-         Är ni snart klara? frågade jag dom när Niall var klar och kommit ut.

-         Cher Bear när kom du? Frågade han

-         Nästan precis, det lät bra föresten! Sa jag och log när han sa mitt gamla smeknamn, han hade alltid kallat mig det.

-         Är vi klara för idag? Frågade Harry deras prudocent.

-         Ja det tror jag nog, vi fortsätter imorgon tycker jag svarade han.

-         Lust att käka något då? Frågade jag dom.

-         Jätte gärna svarade Niall, tror nästan man får ta bort det vi spelade in nyss för mig mage råkade kurra sa han och försökte kolla surt på sin mage. Vi andra kunde inte hålla oss för skratt och va tvungna att höra på det nyinspelade och mycket riktigt var där ett konstigt läte mitt i en mening.

-         Okej det där var faktiskt lite pinsamt men jag har inte ätit sen lunch försökte han skylla på.

 

Nä vi satt och väntade på vår mat kom jag och tänka på en massa minnen från X-faktor huset, alla roliga stunder med killarna och… Liam. Visst hade det varit något mellan oss det kunde jag inte förneka men jag kände att jag inte hade tid med det och så var det ju den där intervjun där intervjuaren hade frågat om det var något mellan oss och sedan dess blev det ganska så spänt mellan oss och plötsligt började Liam gå ut med Danielle. När vi fick in maten så kollade jag upp på Liam och märkte att han iakttog mig, jag log mot honom och sen började Zayn berätta något som fick oss alla att skratta.

 


Vad tycker ni så här långt in på novellen? lovar att det kommer hända lite mer i nästa del då Emmy ska till studion för första gången.

 

 

 


Länkbyte.

Vill tipsa om en annan one direction novell blogg som jag läser. Faktiskt jätte bra med mycket spänning och kärlek!!

Harry and Niall StorySå gå in och kika mina kära läsare.

One dream kapitel 3

Tidigare

Liams Perspektiv

Vi alla var ganska hungriga så vi bestämde oss för att sticka till Nandos. På väg ut såg vi en grupp människor som stod och pratade, det var någon prudocent och en brunhårig tjej som stod med ryggen imot, något var väldigt bekant med henne och så fort jag hörde henne röst hoppade mitt hjärta till.

-         Cher är det du? Sa jag frågande.
Chers perspektiv

 

När jag hörde mitt namn vände jag mig genast om för att kolla vem det var. När jag såg Liam och resten av killarna blev jag genast glad att se dom, kan knappt fatta att vi inte har setts på länge innan bodde vi ju ihop.

-         Hej killar, kul att se er! Sa jag och fick en stor kram av alla.

-         Vi tänkte käka lite lunch, hänger du på? Frågade Liam

-         Är vi klara? Frågade jag Thomas min prudocent som jag precis hade haft ett möte med.

-         Jadå, vi ses imorgon sa han och gick in på sitt kontor.

-         Ja verkar som jag kan det sa jag och log.

-         Vad gör du här igentligen frågade Harry när vi var på väg ut.

-         Jag ska spela in min nya platta här faktiskt så ni kommer att få se mer utav mig nu sa jag och blinkade.

-         Vad kul sa Liam samtidigt som vi gick in på Nandos.

 

 

Emmys Perspektiv.

 

När Jag kom in genom dörren i min lägenhet kände jag genast en stor saknad av mina vänner. Jag kände absolut igen här i London. Utan att veta vad jag skulle göra gick jag till soffan och satte mig och kollade runt mig. Jag skulle ju kunna städa lite. Så jag gick och satte på lite musik och satte sen igång med städningen. När allt var rent så kom jag och tänka på alla kläder som ska upp i gardroben. Några dagar innan hade vi köpt en massa galgar så det var bara att sätta igång. Längst in i gardroben fanns en vägg med stolstolpar så man kunde sätta skorna där. Så jag tog fram alla mina älskade klackar och satte dom fint så man såg dom. När jag öppnade nästa kartong såg jag alla mina smycken, det var en del. Jag kollade mig omkring i gardroben men hittade inget ställe så jag gick ut i mitt sovrum och packade upp det på mitt stora smink/skrivbord. Tillslut var allt klart och jag upptäckte att jag hade hållit på i flera timmar, så jag gick ut i köket och gjorde i ordning lite sallad. Nu kände jag att jag behövde prata med någon så jag gick till datan och loggade in på skype för att se om någon rolig var inne. Martin! Jag ringde genast upp honom och han svarade bara efter några sekunder.

– Hej Nasse, läget? Hörde jag honom säga i andra änden, åh vad jag saknade honom.

–        Tjo, jo det är bra lite ensamt bara, själv då?

–        Naw är du ensam gumman sa han och låtsades lipa, jo här e det bra lite trött efter allt jobb, skulle gärna ha lite semester.

Efter en timme så var han tvungen att gå och jag blev genast uttråkad igen och klockan var bara 7 på kvällen. Jag satte på Tv och började zappa lite och hamnade i ett avsnitt av Scrubs. Det var ett av dom sista avsnitten och Snygga Dave Franco var med. Det hög till lite i hjärtat när jag såg han. Jag och mina vänner hade alltid gemfört honom med Sam, båda var snygga (och visste om det) och betedde sig svinigt. Jag blev arg på mig själv som började tänka på honom, varför kunde jag inte bara glömma honom, det var ju ändå tre månader sen jag dumpade honom. Han var två år äldre än mig och hade gått på samma linje som mig. Genom hela ettan hade jag spanat in honom och varit lite små kär, i för sig hade ju både jag och Sara varit det. När jag äntligen fyllde arton och kunde komma in på klubbar så träffade jag honom. Han började genast ragga på mig och försökte få mig i säng redan första kvällen men när jag dissade blev jag antagligen intressant. Jag var absolut inte den sorten av tjej och jag visste att det var vanligt för honom eftersom Malin i min klass känd hans kompis.

 

 Efter att ha träffats och pratat i två månader började han dock tröttna lite och eftersom jag hade helt klart känslor för honom så gav honom ett villkor att vi kunde göra det men bara om vi blev tillsammans först. Efter tre månader tillsammans mötte jag en tjej som sa att Sam hade legat med hennes kompis på en fest i helgen, jag visste inte vad jag skulle tro och dumpade genast honom men efter några veckor kunde jag inte vara sur på han så vi blev tillsammans igen och sen blev han helt klart en helt annan person och var alltid otrevlig mot mig på fyllan, en kväll blev ja till slut så trött på det så jag sa till honom att detta var slut för alltid.

 

När han fick reda på att jag skulle flytta till London kom han hem till mig och började säga en massa elaka saker om att jag aldrig skulle lyckas, det gjorde mig dock bara mer taggad att lyckas. Jag ska allt vissa honom!! 


Så har fått upp tre kapitel idag, tänkte faktiskt börja på nästa nu för imorgon har jag nog inte så mycket tid. hoppas ni gillar!

One Dream kapitel 2

Tidigare:

Nialls perspektiv.

Resten av dagen låg jag och kollade emellan åt mot tjejen. Hon kände nog inte alla som hon hade spelat volleyboll med utan var bara med två andra tjejer. Jag kollade lite mer noggrant på henne nu. Hon hade långt brunt hår, inte så solbränd lagom längd, en fin kurvig kropp och ett helt underbart skratt. Plötsligt hörde jag min mage kurra, såklart. Grabbarna började skratta och reta mig.

–        Elenor har du med dig något att käka till vår hungriga Nialler? Skrattade Liam

–        Det har jag nog sa hon och tog fram en köttbulle bagett till mig, min favorit!

Saras perspektiv

 

Jag, Bella och Emmy satt på flygplatsen och åt frukost medans vi väntade på att vi fick gå ombord på planet. Igår hade varit en lugn dag på stranden och sen en riktig tjejkväll med hemma lagad mat och sen en massa onyttigheter. Vi hade suttit och snackat långt in på natten om en massa minnen som vi hade tillsammans. Det var sorligt att vi bara hade en liten stund till tillsammans, i alla fall för den här gången.

–        Det kommer känns så sjukt tomt utan er nu, vad ska jag hitta på nu lixom? Sa Emmy och kollade med sorgsna ögon på oss.

–        Ja vad sägs som att spela in en massa låtar? Skrattade Bella och puttade lite på henne.

–        Jaja men det va inte så jag menade, jag känner ingen här i London..

–        Äh du har snart massor med nya vänner ska du se, det är inte så svårt att gilla vår lilla Nasse svarade jag och puttade på henne från andra sidan. Hon log mot oss båda.

–        Hehe ska vi fråga Tove om det eller sa hon och skrattade.

Tove var en tjej i vår gamla klass som alltid hade varit sur mot Emmy. Under tre år hade hon snackat massa skit och spridit elaka rykten. Vi vet fortfarande inte varför hon gjorde det och det vet nog inte hon själv heller.

–        påstigning på flight 452 mot Köpenhamn börjar nu. Sa en röst i högtalaren. Emmy suckade och kollade på oss. Det var vårt flyg.

–        Va inte ledsen Emmy, vi ses snart igen och dessutom kommer ju Becka hit om bara några veckor. Sa Bella för att trösta henne.

–        Det har du rätt i svarade hon och lös genast upp. Glöm inte att ge Martin en massa kramar från mig.

 Martin var vår gemensamma killkompis som också hade gått i vår klass, han kunde tyvärr inte följa med oss andra till London eftersom han började jobba nästan direkt efter vi gått ut. Till skillnad från mig och Bella som började först om två veckor.

 

Vi kramade Emmy hejdå och gick sedan ombord på planet. Jag kände att jag redan saknade min kära vän. På planet somnade Bella nästan omedelbart. Inte så konstigt igentligen eftersom hon hade stannat uppe längst för att inte vara för rastlös på planet. Igentligen var det alltid Emmy som var vaken längst men så som hon sprang runt på stranden igår det igentligen inte konstigt att hon somnade samtidigt som mig. Medans jag satt där med en snarkande Bella bredvid mig mindes jag tillbaka när Emmy berättade om London. Man såg på henne att hon var lite nervös, varken jag eller Bella visste igentligen att hon kunde sjunga så det kom lite som en chock. Hon berättade att en agent i London hade hittat henne och hört att hon sjungit bra, tydligen hade hennes mamma lagt upp ett klipp på någon sajt där hon spelade in henne i hemlighet. Först hade Emmy tvekat när agenten ringde men sen beslutat att göra det men bara om hon fick gå ut skolan först. Hon skulle alltså flytta till London och spela in en singel och om hon gillade det skulle dom signa henne. Det tog ett tag för henne att berätta det för oss men till slut hade hon tagit mod till sig som hon sa. Vi blev jätte glada för hennes skull men så klart ledsna att hon flyttade till ett annat land. Men av henne fick vi en resa till London som student present så vi kunde hänga med henne dit. Dock visste vi att detta kom väldigt lägligt, Emmy hade inte haft så kul på sistone och det var skönt för henne att lämna Sverige.

 

Liams perspektiv

 

Det var skönt att vara tillbaka i studion efter några dagar ledigt, när jag väll sjung tänkte jag inte så mycket vilket var skönt eftersom jag hade varit riktigt tanksprid den senaste tiden. Det var Danielle som sökte sig dit hela tiden, det är nog snart dags att ta tag i det där tänkte jag för mig själv. Just nu var Zayn och Harry var inne i båset och sjöng och jag låg i soffan. Hm undra var Niall tog vägen han var ju här precis tänkte jag och blev avbruten av att Louis satte sig i soffan.

-         Hur är det igentligen Liam frågade han.

-         Det är bra, hur så sa jag och var lite förvånad över frågan.

-         Säkert att det inte har hänt något mellan dig och Danielle? Det var länge sen ni sågs och du verkar inte vilja prata om henne.

-         Mm jag antar att allt inte är på topp, hon har förändrats och är inte samma tjej som jag blev kär i, ska jag vara helt ärligt vet jag inte om jag har några känslor kvar för henne.

-         Shit trodde faktiskt inte det var så allvarligt, jag är ledsen Liam svarade Louis och kollade på mig med medlidande.

Då kom Niall in i rummet och avbröt oss.

-         Jag är svin hungrig, kan vi sticka och käka nu. Sa han gnälligt.

-         Ovanligt Niall svarade Harry. I för sig så är jag också hungrig.

Vi alla var ganska hungriga så vi bestämde oss för att sticka till Nandos. På väg ut såg vi en grupp människor som stod och pratade, det var någon prudocent och en brunhårig tjej som stod med ryggen imot, något var väldigt bekant med henne och så fort jag hörde henne röst hoppade mitt hjärta till.

-         Cher är det du? Sa jag frågande.


ojoj vad tror ni kommer hända? och vad är de som har hänt hemma i Sverige?

One Dream Kapitel 1.Louis perspektiv

 
Jag vaknade vid nio tiden av att ha fått ett sms av Elenor, jag blev helt varm i hela kroppen när jag tänkte på henne. Jag hade haft enorm tur träffa en så underbar tjej som hon. ”Godmorgon älskling, vad sägs om en sväng till stranden idag, ta med killarna!xx” jag gick upp ur sängen och drog undan gardinerna och möttes av en strålande sol. Jag hoppade in i duschen och sen gick jag ut i köket där resten av killarna satt och käkade frukost.

–        God morgon killar!, Elenor undrar om ni vill hänga med till stranden idag?

–        Åh låter underbart svarade Liam

–        Du kan ju ta med dig Danielle Liam.

–        Mm neh… tror inte hon kan idag och förresten vill jag bara hänga er idag…och Elenor förstås. Sa han och kliade sig i tiningen.

–        Okej om du säger det så. Sa jag och kollade på han förvånat.

Det var inte första gången Liam kom med en undanflykt när det gällde Danielle, kanske får ta ett snack med honom någon dag. Jag tog upp min mobil och svarade Elenor att vi hämtar henne om 20 minuter, sen gick in på mitt rum och packade ihop alla mina saker och gick sen ut till killarna igen och fixade lite frukost.

 
Bellas Perspektiv.


 Kan knappt fatta att det redan är fredag och redan imorgon skulle jag och Sara åka hem till Sverige igen. Vi hade varit i London i en vecka nu. Skulle bli svårt att lämna Emmy här. Emmy var min absolut bästa vän som hade blivit upptäckt för sin helt underbara röst av en agent i London och därför hade hon blivit tvungen att lämna Sverige för att kunna satsa på det hon älskade. Jag och Sara hade blivit medbjudna som en student present till Emmys första vecka i London. Vi hade haft jätte kul hela veckan med att inreda hennes nya lägenhet (visste att hon hatade sånt så hon hade blivit jätte tacksam när jag sa att jag mer än gärna gjorde det), shoppat och festat. Bara en vecka in hade vi alla 3 gått ut trean från restauranglinjen.

 
Just nu låg vi bara på en strand och solade. Vi hade bestämt oss för att endast ta det lugnt idag på stranden och sen ha en mysig tjejkväll. Plötsligt hörde jag en hög suck. Emmy såklart, hon blev gemmt rastlös. Speciellt när man solade, för precis som mig hade hon ganska svårt att bli brun. Sara däremot var redan hur brun som helst och det hade hon varit redan innan sommaren, orättvist om ni frågar mig.

–        kan vi inte göra något, solen tar dessutom bättre om man rör sig. Vi kan ju fråga dom där borta om vi får vara med på volleyboll?

–        Vet inte jag blir alltid över flum när jag spelar volleyboll och det vet du Emmy, och dessutom kanske dom inte vill spela med andra. Sa Sara och himlade med ögonen.

–        Klart dom vill spela med 3 snygga tjejer och vi kommer ändå inte träffa dom igen så du behöver inte skämmas Sara. Svarade jag.

–        Okej då, varför inte.

–        Toppen!! Tjoade Emmy och reste sig och tog på sig sina shorts och sprang i förväg

Jag och Sara tog det lite lugnare men precis som Emmy tog vi på oss våra shorts och sprang efter henne. Fattar inte hur hon kan ha så mycket energi hela tiden tänkte jag för mig själv.


Vi frågade dom fyra killarna om vi fick vara med och spela. Självklart fick vi det. Fattar inte varför just Emmy ville spela som alltid har sugit på volleyboll. Men kul hade vi och som valigt blev det fler bollar åt alla håll förutom framåt för Emmy. Hon var för söt ibland, och jag visste hur mycket jag skulle sakna henne.


 Nialls Perspektiv – samtidigt.


 Det var en bra ide av Elenor att sticka till stranden idag. Vi var för en gångs skulle lediga men imorgon var det dags att vara i studion igen, inte för att jag klagade, älskade mitt jobb men ibland önskade jag att bara få vara tonåring. Igår hade jag kommit hem igen från Irland. Det va kul att få träffa alla igen. Där visste jag att alla mina vänner var äkta. Medans jag låg och tänkte fick jag plötsligt en boll på mig, jag ryckte till och hörde någon komma i mot mig

–        Omg jag är så ledsen, hur gick det? Hörde jag en röst säga. Så klart hade dom andra börjat så skratta.

–        Hehe det är lugnt, absolut ingen fara sa jag och tog av mig mina solbrillor och kollade upp i ett par klarblå ögon.

–        Säkert? Tror någon försöker säga mig att inte spela volleyboll sa tjejen och log ett strålande leende som blottade en rad vita tänder.

–        Jadå, ingen hjärnskakning i alla fall svarade jag och blinkade mot henne. Sen stod hon och iakttog oss en stund och sa plötsligt.

–        Förresten är inte ni One direction?

–        Ehh jo, sa jag och blev genast på min vakt.

–        Coolt, älskar ert album sa hon leende och nu började hennes kompisar bli otåliga och ropa på henne. Oj måste gå, trevligt att träffa er och förlåt igen..Niall sa hon och blinkade och sprang sedan iväg till sina kompisar.

–        Hahaha det där var något nytt sa Zayn och skrattade.

Jag kunde väll inget annat än hålla med, om det hade varit fan så hade hon frågat om ett kort eller två. Men inte tjejen med dom blåa ögon, hon sa bara att hon gillade vår musik. Jag log för mig själv och sen började grabbarna prata om något annat.


 Resten av dagen låg jag och kollade emellan åt mot tjejen. Hon kände nog inte alla som hon hade spelat volleyboll med utan var bara med två andra tjejer. Jag kollade lite mer noggrant på henne nu. Hon hade långt brunt hår, inte så solbränd lagom längd, en fin kurvig kropp och ett helt underbart skratt. Plötsligt hörde jag min mage kurra, såklart. Grabbarna började skratta och reta mig.

–        Elenor har du med dig något att käka till vår hungriga Nialler? Skrattade Liam

–        Det har jag nog sa hon och tog fram en köttbulle bagett till mig, min favorit!


Så första delen, hoppas ni tycker den är bra, och ni måste få veta bara att jag suger i svenska på skriva är inte mina starka sida;)
Kommentera gärna!

One dream

Hej har precis börjat läsa massa 1D noveller och blev Insparad så här kommer min novell hoppas ni gillar! Förresten vill någon hjälpa mig med en design så kommentera eller maila mig. Det behöver inte vara något svårt utan bara en lite lätt :)


RSS 2.0