Tävling!

Tävling!

 

Dags för en tävling nu tycker jag och när Gotta be you är avslutad börjar jag på en ny och jag vill ha någon utav er med i denna. För nu blir det bara en som kommer med, men det kommer fler chanser! Det enda ni behöver svara på är:

·         Vem är du? Allt jag kan tänkas veta om dig!

·         Motevering. Varför vill du så gärna vara med i min tävling?

·         Vem av killarna gillar du mest? Skriv gärna första och andra hands val.

 

Ni får gärna länka bloggen och tävling på twitter eller egen blogg och sen skicka länken till mig. Tävlingen avslutas fredagen den 27 april, alltså har ni en vecka på er! Lycka till!Kommentarer
Postat av: Jennifer

Jag skulle älska att vara med i novellen! Jag har följt din blogg ända från början och tycker att den är helgrym! Den är faktiskt en utav mina favoriter:) Jag vet att det kanske inte gör att jag vinner, men det skulle vara så roligt:)

och vem är jag? Jo, jag heter Jennifer och är en sprallig tjej på 16, snart 17 år. alltså född den 14 december 1995:)Jag är ungefär 163 centimeter lång och har brun-rött hår. Mina ögon är bruna med en nyans av grönt. Det bästa jag vet är att sjunga, åka longboard och åka snowboard. Jag håller även på att lära mig att spela gitarr. Jag är oftast väldigt pratglad, men kan även vara väldigt lugn och kontrollerad. Jag är väldigt svag för killar som kan spela gitarr eller kan sjunga. Jag kan dock vara väldigt blyg inför mycket folk, men jag jobbar på det. Det är väldigt svårt att säga någon favorit i bandet men om jag måste säga någon måste det nog ändå vara Harry eller Liam:) Tack för att jag fick vara med i tävlingen och jag håller tummarna:) Kraaaaaamar Jennifer:)

2012-04-20 @ 21:23:11
URL: http://iwish1d.devote.se
Postat av: jasmin

Hej!

Jag heter jasmin då, jag har brunt halvlockigt hår och stora bruna ögon. Jag är runt 167-169 centimeter och är 15 år (fast du kan ju ändra min ålder i novellen). Mina föreldrar är skilda och jag bor med min mamma med min lille bror Lucas som är 13 år. Jag är halv fransk, från min pappas sida och kan prata franska ganska bra. Jag har en halv stora syster som är 24 och heter Ella, från min pappas sida.

Jag är ganska blyg när folk först träffar mig, pratar inte så mycket osv. Men när man lär känna mig bättre är jag ganska pratsam, skrattar ofta och är rätt så galen. Mina vänner beskriver mig ofta som rolig, konstig och knäpp (men på ett bra sätt) och posetiv. Jag är inte den populäraste i skolan, men verkligen inte mobbad, lite i mitten. Min närmaste vän heter Jenny och är en galen och underbar människa. Hon är som min syster och vi kan prata med varandra om allt.Jag skulle vilja vara med i din novell eftersom jag älskar one direction och jag älskar dina noveller. Du skriver skitbra och det skulle vara jättekul om jag var med i din novell. Jag skulle bli jätteglad om jag fick vara med.Min favorit i bandet är nog Harry, men jag gillar dem alla.Snälla välj mig, jag skulle bli jätteglad! :D

2012-04-20 @ 21:35:14
Postat av: Jennifer

Insåg att jag glömde lite om hur mitt liv ser ut, så här kommer en liten fortsättning:)

: Jag har bott i sverige i hela mitt liv och är helsvensk. bor en timma ifrån Göteborg med min mamma, min pappa och min lillebror Jacob som är 14 år. Jag går första året på gymnasiet på ekonomiprogrammet med inriktning juridik. Jag går även extra musiklektioner som extrainriktningar. I min klass går det två tjejer som jag klickade med direkt och de heter Ellen och Ellie. Jag vet, deras namn är väldigt lika:) De är helt underbara personer, och har fått mig att må väldigt bra. Jag var rätt så mobbad och utfryst på min gamla skola, men det är ingenting viktigt egentligen. Men det har byggt upp mig, och nu har jag blivit starkare i mig själv. Jag är fortfarande inte jätte självsäker, men jag har kommit en bit på vägen:)

2012-04-20 @ 21:54:14
URL: http://iwish1d.devote.se
Postat av: Bella..

· Vem är du? Allt jag kan tänkas veta om dig!Jag heter Isabella men föredrar Bella helst, jag bor i sverige men är halv dansk.. jag kan teckenspråk för min mamma och pappa är döva.. min pappa försvann ur mitt liv när jag var 16 år för han hade druckit och sen åkte ut med bilen för hämta mig och dog. jag älskar att spela basket och det är min pasion, jag är 17 år och 1,60 och väger 51 kilo och har kurvor och är smal. jag tycker om one direction mycket men om jag hade träffat dem hade jag inte fangirlat. Jag älskar prata engelska och bott i London i ett år, men flyttat tillbaks till sverige. Jag har guld,orange hår och även lite ljusbruna slingor lite var som helst alltså blandad hårfärg. Inget är färgat och har aldrig färgat mitt hår. jag har gröna ögon så det skriker om det. Jag är beroende av converse och musik. Mitt hår går ner till navlen. Det är rakt. Jag skrattar åt det mesta och tycker mat är helt okej. One Tree Hill är en till sak jag älskar och har alla boxar även O.C. Jag är nykterist för det med min pappa och vill inte dricka, röker inte heller. snusar gör jag inte heller. Mina vänner beskriver mig som: Galen, snäll, pratsam, blyg i början, omtänksam, kan bli sårad.. inte lätt men kan bli. Posetiv.

Jag har en tatuering på handleden där det står: Magis clamabo magis ridere ergo.

Tata requisierit te.Det är latin och betyder: Desto mer jag gråter desto mer ler jag sen.

Pappa saknar dig. och under texten är det en svala.· Motevering. Varför vill du så gärna vara med i min tävling?När min pappa dog mådde jag skit dåligt och mina kompisar visade mig one directions låtar och dem gjorde mig så mycket lyckligare och sen dess har jag lyssnat på deras låtar. Att ens tänka tanken på att jag kanske få vara med i din novell får mig att gråta.

Om jag skulle vinna hade jag blivit så sjukt glad. snälla välj mig och gör mig överlycklig.· Vem av killarna gillar du mest? Skriv gärna första och andra hands val.Jag älskar alla lika mycket, så egentligen spelar det ingen roll, men om jag ska välja mellan två så tar jag antingen Zayn eller Niall.MEN ÄLSKAR ALLA LIKA MYCKET!Åh hoppas det blir mig.

2012-04-22 @ 21:11:30
Postat av: Miamona

Hej!

Jag heter Majmona men kallas mest för Mia / Miamona! ;) jo och jag är orginellt 14 år men kanske tänkte mig 17/18 års åldern!. Jag älskar Volleyboll, Dansa (Ganska duktig på de) Musik och helt såld på One Direction!! Har bruna ögon, långt svart flätat hår, älskar Nerdglases och Ray bans Pilot sålda på sånt! är sådär killig av mig älskar gayber mössor asså aa jag gillar vanliga mössor eller kepsar på mig, älskar shorts. väger 58 kilo och är 1.63 cm lång har lite kurvor här o där, mest på rumpan hehe! min passion är att dansa helt klart. har alla mina släktingar i Gambia förutom 1 kusin i Helsingborg men häälsar på väääääääldigt sällan. har okej många vänner, och lever för data oxå. Mobil och systemkameror (Fast har ej en)

Jag är brunhyad person och har 2 föräldrar i Från Gambia en liten del av Afrika. Jag är född här i Stockholm, men när ja va 6 flyttade min familj till Falkenberg som ligger hela vägen i Halland ungef. till Skåne, vi har bott här i Falkenberg i 7 år tror ja, och började inte skolan förän sent i september.

Nu lever ja här i Råtthållet (falkenberg) och läser dina Noveller 24/7 så mina vänner blir så hysteriska på mig! haha jag lever för One direction och Noveller typ! som fika halv 3 ungefär haha!

Jag skulle jätte gärna vilja vara med i Din novell för att dina noveller äger, dom bästa jag har läst på länge. jag skulle bli överlycklig ifall jag fick vara med i en liten del av dina inlägg!! skulle dööö av lycka! som att träffa 1D för första gången.

Me du bestämmer. även om de inte blir jag så skulle de vara kul att vara me i ett inlägg 1/2 ggr

Mina favoriter är Harry och Niall men annars spelar de någon roll vem du väljer för mig (Om man får vara med)

Ha de bra och ingen brådska med dina inlägg, har du tid till de så gör du annars inte.

Ha debääst nu och gör de du är bäst på och de är att skriva

KRAAAM <333!!

2012-04-23 @ 21:52:02
URL: http://www.1dmakemesmile.devote.se
Postat av: Johanna

Hejsan! :P

Jag heter johanna, är 165 cm lång, jag har långt brunt hår, mina ögon är blågråa. Jag är 15 år(16 i år ;P). Det bästa jag vet är mina vänner och hästar och jag rider på fritiden. Jag är oftast ganska "flummig" av mig, jag har lätt för att skratta och prata men kan vara lite blyg ibörjan. Jag älskar 1D's musik! :D Men jag skulle nog inte kalla mig en av de "galna" fansen, men det är klart man skulle bli lite ställd och så när ma träffar dem men jag älskar deras musik och det är den musiken som spelas varje dag i mina öron.Motivering- Oj, jaa jag kan ju inte säga att jag är särskillt bra på dehär men.. :P Nej men jag älskar 1D's musik och jag skulle bli väldigt glad om jag fick vara med i din novell :) Den är super bra och jag har följt den läääänge :DJag gillar alla killarna men det är väl klart att man gillar ngn liiite mera ;) Mina favoriter är Niall och Louis :D

2012-04-24 @ 22:06:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0