One Dream Kapitel 47

tidigare

Emmys perspektiv

-          Emmy, Niall älskar dig och tro inget annat svarade hon stöttande innan vi gick in igen till dem andra. Denna gång satte jag mig bredvid Niall och han log stort mot mig.

-          Tack för en helt underbar fest viskade han mig i örat. Jag fick rysningar i hela kroppen men kunde ändå inte sluta tänka på att Emmah fortfarande satt på Nialls andra sida.


Eleanors perspektiv

 

-          Vem ska jag nu gå ner till när jag har tråkigt jämrade sig Emmy när hon hjälpte mig att packa ner alla mina kläder i kartonger.

-          Du får väll gå till den sura tanten skrattade jag och lipade åt henne.

-          Ja hon skulle inte lämna mig för en kille i alla fall svarade hon och gjorde en ledsen min.

-          Naw putti då skrattade jag och fick ducka när hon kastade ett par jeans på mig. jag gjorde en liten segerdans när hon missade och vi båda började skratta. Jag var glad att jag hade lärt känna Emmy. Hon var verkligen en sådan person jag behövde. Speciellt när jag fick reda på vilka som var mina riktigta vänner när jag blev tillsammans med Louis. Jag hade förlorat min bästa kompis till exempel, men nu hade jag fått en ny tänkte jag för mig själv och log fånigt.

-          Vad ler du åt frågade Emmy som hittade upp från sin kartong.

-          Åt mitt liv sa jag och skrattade.

-          Ja det är ju ganska lustigt sa hon retsamt och denna tur var det jag som kastade jeansen på henne, men jag missade inte.

 

 

Efter att ha kastat en massa kläder på varandra blev vi allvarliga och packade ner resten av min garderob.

-          Synd att jag inte kan hjälpa er att flytta sa Emmy besviket.

-          Emmy det är lugnt sa jag för den hundrade gången. Hur kommer du till flygplatsen frågade jag henne sen.

-          En bil kommer och hämtar mig svarade hon och log lite. Men jag hade önskat att få träffa Niall igen innan jag sticker sa hon besviket.

-          Varför stanna han kvar på Irland frågade jag undrande.

-          Hans familj ville det sa hon med ett snett leende. Jag kommer att sakna honom nu.

-          Det förstår jag sa jag tröstande. Men ändå, du ska ju till LA, du kommer inte ha tid med att sakna Niall.

-          Det har du rätt i svarade hon och kollade på klockan. Jag måste upp och packa det sista, bilen kommer om tre timmar, hänger du med upp frågade hon och kollade på mig.

-          Klart jag gör.

Vi gick upp till henne och eftersom hon hade hjälpt mig att packa så hjälpte jag givetvis henne tillbaka. Emmy, Dave och Nick skulle ta ett natt flyg till LA och klockan började närma sig 12 nu och det var snart dags för Emmy att bli upphämtad. Jag hjälpte henne ner med hennes packning och kramade henne sedan hejdå.

-          Jag kommer sakna dig sa jag i kramen.

-          Och jag kommer sakna dig med svarade hon. Men när jag kommer tillbaka så blir det bröllop att planera sa hon glatt och jag kände ett lite pirr i magen.

 Mitt bröllop tänkte jag för mig själv och för andra gången på denna kväll stod jag och log fånigt för mig själv.

 

 

Liams perspektiv

 

-          Din lilla latmask skrattade jag åt Louis som låg raklång i Eleanors stora soffa. Skulle du kunna hjälpa till med några kartonger frågade jag honom men som svar fick jag hans rygg. Jag skakade lätt på huvudet och tog upp en ny kartong som jag sedan bar ner till lastbilen.

-          Är där mycket kvar där uppe frågade Harry när vi gick upp tillsammans igen.

-          Inte så farligt, men vad sägs som att väcka Törnrosa sa jag och Harry gav mig en oförstånde blick.

-          Törnrosa sa han och höjde på högonbrynen.

-          Haha jag ska visa dig sa jag och gick in i lägenheten igen och sedan fram till soffan där Louis låg. Harry studera honom snabbt och kollade sig sedan omkring innan han sprang fram till en kartong där det stod kläder.

-          Det här ska bli kul sa han lågt när han rotade runt i lådan.

-          Vad letar du efter frågade jag samtidigt som Zayn kom in i rummet.

-          Harry det är inte meningen att du ska packa upp här sa han förvånat.

-          Det gör jag inte sa han och gjorde ifrån sig ett litet tjut och höll upp en klädd bit.

-          Vad ska du göra med Eleanors trosor frågade Zayn ännu mer förvirrat.

-          Det får du reda på nu svarade Harry ondskefullt och smög fram till den sovande Louis och satte på honom trosorna på hans huvud. Så nu har vi Tönttrosa istället skrattade han och vi andra kunde inte heller hålla oss för skratt.

-          Ta ett foto sa jag till Zayn och han sprang fram och tog ett fota och la ut på Twitter med texten ”Medans vi andra sliter tar sig Tönttrosa en powernap”. Vi började skratta ännu mer och blev avbrutna av att någon harklade sig bakom oss.

-          Vad gör ni? frågade Eleanor och fick syn på Louis. Hon kollade på oss lite anklagande men snart kunde inte ens hon hålla sig för skratt.

 

 

Vi hade flyttat och konkat hela dagen så jag bestämde mig för att jag förtjänade en pizza. Jag ringde Cher och frågande om hon hade slutat i studion för idag och körde sen för att handla pizza som jag kunde ta med mig hem till henne. Jag hann knappt in genom dörren innan jag blev bombaderad av massa pussar.

-          Jag har saknat dig så mycket idag sa hon glatt och pussade mig ännu en gång på munnen innan hon hoppade ner från mig och tog över pizzan jag hade i handen så jag kunde klä av mig.

-          Jag har saknat dig med sa jag log stort mot henne.

-          Vilken pizza tog du till mig frågade hon.

-          Hawaii, blir det bra frågade jag henne.

-          Perfekt sa hon och snodde ännu en puss utav mig.

 

 

Harrys perspektiv

 

 

Jag skulle få vara på min vakt nu dem närmaste dagarna. Hade man gjort något mot Louis så kunde man räkna med att få igen, det var något jag aldrig lärde mig. Men just nu hjälpte han Eleanor att packa upp hennes grejor och jag skulle träffa Lollo så jag behövde nog inte oroa mig för något.

-          Jag sticker nu ropade jag till Zayn som satt i vardagsrummet tillsammans med Nigar. Dem var så söta där dem låg i soffan lutade mot varandra

-          Okej, hälsa Lollo ropade han tillbaka.

Jag bestämde mig för att ta bilen till Lollo så jag kom dit på fort som möjligt. Lollo skulle ha maten klar när jag kom så jag trampade lite extra på gasen så jag skulle komma fram tidigare. Jag små sprang upp till hennes dörr eftersom det regnade lite.

-          Hej sa hon glatt och gav mig en lång kram. Jag ville knappt släppa henne.

-          Hej sa jag när hon släppte mig. vi stod länge och bara kollade på varandra, jag kunde inte slita mina ögon från henne.

-          Jag har saknat dig idag sa hon efter en tystnad.

-          Jag har saknat dig med sa jag och lutade mig ner för att ge henne en kyss, sedan drog hon med mig in köket där hon lagt upp mat till oss.Kom hem jätte sent igår så hann inte med ett kapitel igår, sorry. jag hopps ni inte är allt för besvikna.

Föresten var det ett överlägset besöksrekord på bloggen i förrgår, tack så himla mycket! Vill bara välkomna alla nya läsare!

Glöm inte skriva vad ni tycker.

Kommentarer
Postat av: Yazmine

Sv : hej, kul att du gillar novellen, själv är jag ett stort fan av din story! Läser den varje gång det kommerupp en ny del (:

Självklart gör jag länkbyten, lägger till dig nu ! (:kram!

2012-02-07 @ 16:31:22
URL: http://niallhoranstory.blogg.se/
Postat av: 1DStoryTime

Hej! Jag har nyss skaffat en novellblogg om 1D. Kolla gärna in den! :)

2012-02-07 @ 17:01:55
URL: http://onedstorytime.blogg.se/
Postat av: N

det här låter kanske lite konstigt men ja e konstigt...tillbaka till saken...varje gång ja ser att ni har skrivivt ett nytt kapitel fangirlar ja...men sån e ja!!<3

2012-02-08 @ 02:04:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0