Vill du vara med?

Har haft lite svårt att skriva idag och har inte ens börjat med nästa kapitel, så får helt enkelt se om jag hinner med ett idag. men ska jobba så snabbt som möjligt.

Nu till det jag var ute efter. Jag har en liten ide med Niall och ett ex och jag vill gärna ha med läsare, så känner du för att vara med i novellen som Nialls ex?
Skriv lite om dig själv och varför du vill vara med.

 

Kommentarer
Postat av: Ellen

Hej!

Jag heter Ellen(Ingrid Christina) Andersson jag är 16 och är mellan 165-170 cm lång och jag har långt blont hår. På min fritid älskar jag att sjunga och fotografera! Det är inte ofta man ser mig utan min systemkamera.:)Jag är rätt klumpig och suger på allt med sport att göra(haha) jag är även ganska rädd för höjder. Jag bor i Skåne med mina två bröder (Martin 19 och Viktor 18) och min syster(Annie 17) mina föräldrar(Petra och per-olof) och även 4 katter och en jätte hund!Jag gillar även att va med mina kompisar! Min bästa kompis heter Celicia men kallas Cillan. Jag gillar twilight och Harry Potter. ÄLSKAR att läsa.:) Och jag älskar även min iPhone 4s XDSom person är jag rätt blyg men älskar att skratta och ler nästan hela tiden. Men jag kan bli jävligt förbannad och sur ibland. Jag älskar kläder och har typ en Selena Gomez/ Miley Cyrus Klädstil. När jag blir äldre vill jag flytta till London iallafall i ett år!Musik har alltid varit en stor del av mitt liv min förebild är Taylor Swift! Älskar varje låt med henne och tycker dem beskriver mig bra!Varför jag borde vara med?

Jag ÄLSKAR din novell kollar bloggen typ 10 gånger varje dag!

2012-02-04 @ 13:39:53
Postat av: Emmah

Hello!

Jag heter Emmah Svanborg. (I know wierd stavning)Jag är snart 18 år alltså är jag då 17 och är ungefär 163 cm lång. Jag har Långt brunt hår och ljusgröna ögon. Jag håller på att utbildar mig till frisör men efter studentet ska jag flytta till England. På min fritid så gymmar jag och umgås med vänner. Jag dansar även.Jag är en väldigt sprallig person och äter nästan hela tiden höhö. Jag är ganska klumpig också. Jag har som sagt två vänter fötter men inte när jag dansar vilket är konstigt.. Jag bor på Gotland Men Min mamma hennes killar och mina två småsyskon. Jag bor även vid min pappa bibland där han tjej och min storebror och en till lillebror bor.Jag är med kompisar och älskar 1D est av allt. Är typ beroende. eller ja min familj säger de iallafall.Som person är jag lite blyg men ändå någon som älskar att göra bort andra. jag skrattar väldigt mycket och skäms nästan aldrig. Jag tycker även om att fest lite.Varför jag ska vara med i din novell?

Ja, jag är väldigt kär i Niall Horan och har bilder på honom i min mobil ch i plånboken. Men jag har en liten 1D vägg där alla killar är med. Jag har vart med i sånna här "täävlingar" om att få vara med i en novell men har aldrig lyckats att få vara med därför hoppas jag på att jag kommer det nu hihi. Bt. din novell är bäst

2012-02-04 @ 14:26:06
URL: http://emmasvanborg.blogg.se/
Postat av: Malin

Heey!

Jag heter Malin Scott (ett gammalt släktnamn. JAg har släkt i England)

Jag är 16 år och älskar att dansa, sjunga och lyssna på musik. En av mina drömmar är att bli dansare.Jag är ganska blyg mot folk jag inte känner men sen blir jag ganska pratsam och gillar att retas med mina kompisar. Fast asså inte på ett elakt sätt. För jag älskar mina kompisar, världens bästa.Jag har en syster som är 18 år vi är typ bästa kompisa och jätte lika.Jag har brunt hår, ganska mörkt, som ibalnd ser rött ut, vilket jag tycker är väldigt konstigt men min syster älskar.

Och jag har ögon som går mellan blått och grönt hela tiden. Jag är typ alltid solbränd.Jag skulle älska att vara med i din novell för jag läser den hela tiden och jag älskar sättet du skriver på. Och Niall Horan också. Jag älskar alla 1D killarna.Hoppas att jag får vara med för jag beundrar ditt sätt att skriva på.

2012-02-04 @ 16:34:52
Postat av: Malin

Åh just det... jag går dans linjen och älskar convers. Och jag lyssnar konstant på musik. Och älskar att klä up mig men har nästan alltid jeans eller shorts när det är varm.

Lite random fakta bara:D

2012-02-04 @ 16:38:20
Postat av: Anonym

Jag tror att min kommentar försvan!:(

2012-02-04 @ 19:44:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0