Gotta Be You Kapitel 5

Tidigare

Melodys perspektiv

När filmen var slut och vi hade skrattat oss igenom exakt hela filmen hjälpte jag dem andra att ducka av bordet. Till slut märkte jag att det bara var jag och Zayn kvar i köket och det hördes höga skrik från vardags rummet.

-          Tack för jag fick komma sa jag mest för att starta upp ett samtal.

-          Det var bara kul att du gjorde det svarade han och gav mig ett mystiskt leende. Går du inte i skolan? Eller ni kanske har lov?

-          Eh jag går faktiskt inte i skolan sa jag undvikande.

-          Varför inte sa han förvånat.

-          För det är inte lönt sa jag bara. Går ni inte själv i skolan? Frågade jag snabbt innan han hann fråga mer och la en betoning på ni.

-          Eh nej vi jobbar sa han bara och kollade förvånat på mig.

-          Vad?

-          Så du vet inte vem vi är? Frågade han förvånat och jag kollade oförstånde på honom. Vadå skulle dem vara någon man visste om?

-          Vi var med i X-factor nu den senaste omgången sa han och log mot mig.

-          Aha, jag kollade inte sa jag frånvarnade och hällde tillbaka godiset till påsen.

-          Då förklarar det en hel del skrattade han lågt.

-          Böghög! Hörde man Malin skrika högt och vi brast båda två ut i skratt. Det hela var ju ganska sjukt och random.

-          Du är söt när du skrattar sa han plötsligt och det fick mig att tystna och jag kollade in i hans ögon. Gå ut med mig sa han och tog ett steg närmare mig.

-          Zayn jag kan inte sa jag och puttade bort honom.

-          Varför? Frågade han sårat och när han kollade på mig brast något inom mig.

-          Jag är ingen tjej du vill vara kär i sa jag ärligt.
Zayns perspektiv

 

En vecka hade gått sedan vår filmkväll och jag hade knappt sett Melody. I för sig hade jag och killarna haft det ganska så hektiskt och sprungit på mötte hela veckan. Men varje gång jag kollade mot hennes fönster var dem mörka gardinerna fördragna. Jag visste inte vad jag skulle göra, jag kunde bara inte sluta tänka på henne. Varje gång jag blundade såg jag hennes intensiva blåa ögon, hennes fina leende och det härliga skrattet. Var var hon tänkte jag irriterat och kastade bort tidningen jag höll i och reste mig upp från soffan. Killarna kollade förvånat upp på mig när jag snabbt gick ut från vardags rummet och upp på mitt rum. Min blick drog automatiskt till fönstret och mitt hjärta hoppade till. Gardinerna var inte fördragna längre. Det var första gången sedan sex dagar tänkte jag och gick fram till fönstret och försökte se om hon var på rummet. Men det verkade vara tomt.

-          Zayn ropade Liam nerifrån.

-          Vad? Ropade jag tillbaka och gick mot dörren.

-          Är du hungrig?

-          Ehm ja det är jag väll sa jag och gick ner för trappan där han stod.

-          Bra för vi blev precis tillfrågade om vi ville grilla med Melodys familj sa han och log mot mig.

-          Verkligen sa jag förvånat och inombords skrek jag av lycka. Äntligen skulle jag få träffa henne igen.

-          Yes jag pratade precis med hennes mamma sa han och gick ut i hallen där Niall och Louis höll på att ta på sig skor.

 

 

Melodys perspektiv

 

 

-          Så hur är det? Frågade Miranda lågt.

-          Hur tror du sa jag och suckade medans jag drog en borste genom håret som hade suttit uppe i en knut i en vecka.

-          Sorry sa han sorgset, men det känns så förjävligt.

-          Jag vet, men snälla kan vi bara sluta prata om det och njuta av kvällen sa jag och kollade på henne allvarligt och hon nickade.

Miranda var min kusin och en av dem personerna jag kunde berätta allt för. Hon var raka motsatsen till mig med sitt illröda (färgat) hår som gick ner en liten bit för axlarna, sina bruna rådjurs ögon och sin sjuka humor. Vi fick mig alltid på bra humör när jag var nere, ja förutom nu. Men jag var glad att hon hade kommit hit idag. Det ända problemet med Miranda var att hon numera bodde i Paris och studerade tillsammans med hennes bästa kompis, sådär träffades vi inte särskilt ofta. Men nu skulle hon vara hemma över lovet och jag skulle få vara med henne några dagar i alla fall.

-          Så hur går det i skolan frågade jag så vi kunde prata om något annat.

-          Jätte bra utbrast hon. Jag trivs verkligen i Paris och vet du vad? Jag har till och med fått jobb där i sommar.

-          Vad kul sa jag ärligt, men det betyder att du inte kommer vara hemma då sa jag efter att ha tänkt en stund.

-          Jag kommer hem och hälsar på dig såklart sa hon och kramade om mig.

-          Det hoppas jag sa jag alvarligt och kramade henne hårt tillbaka. Ska vi gå ner frågade jag henne och hon nickade mot mig.

 

 

När vi kon ner för trappan hörde vi höga röster och skratt från baksidan. Jag gav Miranda en oförstånde blick som hon besvarade. Vad jag visste skulle det bara vara vi två, mamma, pappa och Mirandas storebror Richard. Vi gick långsamt fram till veranda dörrarna och klev ut där jag möttes utav femvälbekanta skratt. Vad gjorde dem här? Varför kunde mamma inte bara ge upp? Miranda som genast blev intresserad klev förbi mig med ett leende.

-          Hej sa hon högt och glatt medans jag bara ville springa upp till mitt rum igen.

-          Nej men hallå där svarade killarna glatt och log mot oss.

Dem hade alla redan satt sig tillrätta vid det långa bordet och vid grillen stod pappa och Richard och vände på massa kött. Jag gav mamma en irriterad blick och gick sedan och satte mig på en ledig stol, utan att sagt ett ord. Miranda hade redan satt igång att prata med Louis och Harry. Jag tittade upp och mötte Zayns bruna ögon, han prövade att le lite och utan att tänka log jag tillbaka. Jag orkade inte vara ledsen längre, det hade jag varit i en hel vecka nu. Jag hade bara legat uppe i min säng och tyckt synd om mig själv och låtit dagarna bara springa iväg. Nu får jag skärpa mig, jag kan inte stänga in mig så här. Varför inte bara njuta lite och ha roligt. Jag blev avbruten av mina tankar när pappa sa att maten var klar och alla reste sig och sprang fram till grillen. Sist att ta mat blev jag och Zayn.

 

Zayns perspektiv

 

  När alla andra tagit mat reste jag mig och gick till grillen där det fanns allt möjligt att välja på. Jag såg hur Melody kom upp bredvid mig och jag blev glad att äntligen få se henne.

-          Vad ska du ha frågade jag henne eftersom jag stod med tången i handen.

-          Den där sa hon och pekade på en köttbit och log lite mot mig så jag kom av mig.

-          Jag har inte sett dig på länge sa jag medans jag fiskade upp köttet. Jag kände hur hon stelnade till och bet sig lite i läppen innan hon nervöst svarade.

-          Jag har inte mått så bra sa hon snabbt och stirrade framför sig.

Jag visste plötsligt inte vad jag skulle säga utan stod tyst innan jag tog mig tillräckligt med mod att fråga henne det jag hade velat fråga henne hela veckan.

-          Har du tänkt mer på det jag frågade dig för en vecka sen sa jag lågt så ingen skulle höra.

-          Zayn du vet redan mitt svar sa hon och kollade på mig.

-          Och det är inget bra svar tycker jag svarade jag henne ärligt. Du är visst då en tjej jag vill bli kär i sa jag blygt.

-          Tror mig, det är jag inte sa hon innan hon vände sig och gick till bordet.

Jag suckade högt och tog sedan några köttbitar och gick även jag tillbaka till bordet.

 

 

Melodys perspektiv

 

 

När vi ätit upp satt vi kvar en stund och pratade. Den som pratade mest var såklart Miranda som hade en massa att berätta om Paris. Paris hade alltid varit hennes dröm och för några år sedan hade även jag planerat min dröm resa som var Florida. Jag skulle plugga på ett collage där och det mesta var som gott som fixat men sen hade allting bara gått i kras och hela mitt liv blev förändrat. Därför var det både kul och jobbigt att få höra Miranda berätta allt nu.

-          Vad tänker du på viskade Richard som satt bredvid mig. du ser helt borta ut log han när jag kollade upp.

-          Åh, allt och inget antar jag sa jag och gav honom ett snett leende.

-          Du behöver inte förklara sa han lugnande och log stöttande mot mig.

Richard var tre år äldre än mig och ganska kort men biffig. Precis som sin lillasyster hade han bruna ögon och kort svart hår. Vi två hade alltid kommit bra överrens han var lite som en store bror för mig också.

 

Jag satt än en gång i mina tankar när jag hörde stolarna skrapas mot golvet så jag kollade förvånat upp när jag såg alla börja bära in tallrikar och sånt som stod på bordet. Jag reste mig långsamt och följde deras exempel. Jag skulle precis ta salladsskålen när någon annan tog den från andra sidan. Jag kollade upp och fick syn på Zayn som log lite ansträngt och gick sedan iväg. Jag hade uppenbarligen sårat honom innan och jag suckade högt. Detta var anledningen varför jag inte ville lära känna dem. Hur jag än gjorde skulle jag ändå bara såra honom i slutet.

 

Zayns perspektiv

 

När allting var undan plockat tackade vi glatt för maten och gick hem till oss. Jag hade mest suttit och tänkt på varför Melody var så himla mottsträvig. Hennes blickar måste ju betyda något, visst? Varje gång jag kollade på henne kollade hon på mig. och dessutom var där något speciellt i hennes blick. Hon kollade aldrig så på någon annan så vit jag visste. Jag kände hur hela mitt huvud var i en ända röra. Jag skulle aldrig kunna sova nu så jag bestämde mig för att ta en dusch först för att rensa tankarna lite. Jag slängde mina skitiga kläder tvätt och hoppade sedan in i duschen där jag lät dem heta strålarna träffa min nakna hud. Jag stod där länge och när jag klev ut kändes det genast bättre. Jag borstade tänderna noggrant och gick sedan in på mitt rum. Som vanligt drogs min blick mot fönstret. Det var mörkt ute nu men det fanns en blond kalufs som fick det att lysa upp mörkret, både ute och det som fanns inom mig. hon satt med fönstret öppet och stirrade på mig. det verkade som om hon hade väntat på mig. Jag var framme vid fönstret på nolltid och öppnade det så det stod på vid gavel.

-          Hej sa hon och kollade på mig med hennes fantaskiska ögon.

-          Hej svarade jag lite osäkert.

-          Du, jag måste säga detta till dig.

-          Okej sa jag och lyssnade spänt på vad hon skulle säga.

-          Hur jag än gör kommer jag bara såra dig sa hon och suckade, precis som det var svårt för henne att berätta. Så jag kan väll gå på en ”dejt” med dig sa hon och gjorde kaninöron vid ordet dejt.

-          Säkert sa jag och jag lyste upp.

-          Ja men jag förvarnar dig, snälla bli inte kär i mig sa hon bedjande och stängde sedan fönstret.

 Vet att ni är spända på att få reda på vad det är med henne och vet ni vad? I nästa får ni det! grymt va? ;)
Blir inget av One dream idag, är just nu lite trögt på den...:/

Glöm inte säga till om det är något ni vill ändra på!


20 tills nästa? :)
Kommentarer
Postat av: Alexandra

Du är så grym! Längtar tills nästa del :D

2012-03-05 @ 01:42:45
URL: http://theonedirectionnovells.blogg.se/
Postat av: Anonym

Mer!!!!

2012-03-05 @ 07:32:59
Postat av: Anonym

mer mer mer för nu vill jag verkligen veta :D

2012-03-05 @ 09:40:10
Postat av: Anonym

MEEEEEEEEEER!

2012-03-05 @ 15:04:09
Postat av: Anonym

ÅÅÅ mer!!!!

2012-03-05 @ 15:50:11
Postat av: Anonym

vill ha meer:)

2012-03-05 @ 16:02:44
Postat av: Ida

jag måste seriöst få veta vad det är med henne blir helt galen!!

2012-03-05 @ 16:08:21
Postat av: malin

Åhå jag älskar att se mitt eget namn det är så roligt:) Jätte bra förresten

2012-03-05 @ 16:38:33
Postat av: jsh

Så himla braaaaaaa!! :D

2012-03-05 @ 19:58:05
Postat av: Anonym

Lägg ut nästa vill hà mer!!!

2012-03-05 @ 22:33:56
Postat av: Anonym

Meeeerr

2012-03-06 @ 17:58:31
Postat av: Anonym

står inte ut med mer väntan MEEEEEEEEEEEEER

2012-03-06 @ 18:18:34
Postat av: Alexandra

Mer nu!!! Vill veta jue :(((

2012-03-06 @ 18:23:53
URL: http://theonedirectionnovells.blogg.se/
Postat av: Lollo

As bra ! :)

Kom igen nu , bara 7 kommentarer till ! :D

2012-03-06 @ 18:24:04
Postat av: Hajrija

I LÖÖVVV IT!

2012-03-06 @ 18:24:24
Postat av: anna

meeeeeeeeeeeeer

2012-03-06 @ 18:32:53
Postat av: lova

du måste berätta vad det är med henne !

skitbra iaf. :)

2012-03-06 @ 19:52:39
Postat av: Anonym

Asbra lägg ut mer!!

2012-03-06 @ 21:08:58
Postat av: Anonym

Jätte bra, men vad är det med henne??:D

2012-03-06 @ 21:09:31
Postat av: Anonym

Vill läsa mer, uppdatera snart!:)

2012-03-06 @ 21:10:18
Postat av: Hanna

Skit bra! Mer! :D

2012-03-06 @ 21:10:37
Postat av: Hanna

Och du sa inte unika kommentarer...så jag kommenterar lite till! :D

2012-03-06 @ 21:11:37
Postat av: Hanna

Hehehehehehehehehe... Vill ha ett till kapitell :D

2012-03-06 @ 21:12:31
Postat av: Hanna

Lalalalalalalala

2012-03-06 @ 21:13:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0