One Dream Kapitel 87

Tidigare

Eleanors perspektiv


Snart satt/stod vi alla samlade i trädgården. Både Lollo och Nigar hade kommit några minuter innan resten utav killarna och nu väntade vi alla på att köttet skulle bli färdig grillat. Jag hade precis burit ut salladen och satte mig försiktigt i Louis knä. Han log stort och satte händerna på min mage. Snart kom Harry och Lollo ut med en massa öl flaskor och delade ut till alla. När dem kom fram till mig tog Louis ivrigt emot en medans jag tackade nej.

-          Kom igen Eleanor, du kan väll unna dig en öl försökte Harry envist medans jag bestämt skakade på huvudet.

-          Jag skulle gärna ta en men det finns en del av mig som stoppar mig svarade jag och la handen ömt på magen. Harry följde förvånat min blick och började gapa.

-          Har du gjort henne på smällen din lille jävlen utropade Harry glatt till Louis som satt och log stolt.

-          För det har jag svarade han och kramade mig bakifrån. Nu hade alla förstått vad vi pratade om och kom snabbt fram och gratulerade. Det blev ett ända stort kram kalas. Till och med Liam stod och log, vilket han inte hade gjort på länge.

-          Jag ska bli farbror, jag ska bli farbror utropade Niall upphetsat om och om igen. snart hoppade även Harry runt och skrek det.Nialls perspektiv

 

 

Jag drog en sista gång med tandborsten och sköljde sedan munnen med vatten innan jag gick ut till sov rummet. Jag stannade till av synen utav Emmy i endast trosor och ett tight linne. Hon smorde omsorgsfullt in sina ben med Lotion och jag kunde knappt slita blicken från henne. Så vacker på alla sätt. Hur hade jag fått en tjej som henne tänkte jag och kramade om henne bakifrån.

-          Hej sa hon mjukt och vände sig om och la sina armar runt min nacke.

-          Jag har saknat att ha dig runt mig sa jag tyst och hon log mot mig.

-          Och jag har saknat dig svarade hon och möte hungrigt mina läppar.

Vi förflyttade oss snabbt till sängen och mina händer gled ner till hennes mage där linne glidit upp och började genast stryka henne lekfullt. Mina hände gled längre och längre upp och jag kysste henne nätt över halsen. Hennes mun gav ifrån sig ett lät stön och jag log medans jag fortsatte kyssa hennes hals. Hon hjälpte mig snabbt av med tröjan och våra läppar återförenades snabbt. Kyssarna blev mer och mer intensivare och längtan började bli för stor. Dem sista kläder försvann och jag sluta kyssa henne för några sekunder och tittade in i hennes blåa ögon.

-          Jag älskar dig så mycket sa jag och hon log mot mig.

-          Och jag älskar dig Niall svarade hon.

 

 

Jag vaknade nästa morgon och log mot flickan som låg bredvid mig. hennes hår låg i stora lockar och hennes ögon var slutna. Jag kysste henne mjukt över hennes bara axel och reste mig sedan upp och drog på mig en tröja och ett par byxor. Min mage började kurra och jag hörde ett fnissande från sängen jag vände mig om och upptäckte att Emmy hade vaknat.

-          God morgon sa jag och gick fram till henne.

-          God morgon svarade hon och satte sig upp för att kyssa mig. är du hungrig? Frågade hon.

-          Antar det svarade jag leende och hon skrattade som svar och reste sig upp.

-          Då får vi väll fixa lite frukost antar jag sa hon och än en gång kunde jag inte slita blicken från henne.

Hon tog snabbt på sig en av mina vita t-shirtar och trosor innan hon tog min hand och tillsammans gick vi ner till köket. Väll där hoppade hon upp på en diskbänk och jag kollade förvånat på henne.

-          Ska vi inte fixa frukost? Frågade jag henne och hon gav mig bara ett litet leende.

-          Jo, men jag tycker du ska fixa det svarade hon och blinkade.

-          Jaså det tycker du frågade jag och ställde mig mellan hennes ben.

-          Det tycker jag verkligen svarade hon och bet sig i läppen.

-          Men du är ju kvinnan av oss, och fakta säger att det är kvinnan som ska laga maten.

-          Jaha så det säger du svarade hon och fick ett ondskefullt leende på läpparna. Men fakta säger även att vi kvinnor kan få män att göra allt till oss, bara vi använder det vi är bäst på sa hon och drog mig närmre.

-          Och vad är det då? Frågade jag tyst med mina läppar bara en millimeter från hennes.

-          Åh tro mig det vet du svarade hon och kysste mig. så iväg med dig nu! Gör frukost till din flickvän sa hon och puttade bort mig och jag gick iväg till kylskåpet med en sur uppsyn.

 

Eleanors perspektiv

 

 

Jag betraktade Louis ryggtavla medans han klädde på sig. Jag drog några tag med borsten och satte sedan upp håret i en slarvig knut på huvudet.

-          Du jag har funderat på en sak sa han plötsligt och jag kollade upp på honom.

-          Jaså? Vad har du då tänkt på? Frågade jag och satte mig bredvid honom.

-          Jo nu när v ska få barn tänkte jag att det kanske var dags för oss att skaffa något eget sa han och jag kollade glatt på honom.

-          Menar du det? Frågade jag och han tog mina händer.

-          Det är klart, jag kan knappt vänta tills jag får starta upp en familj med dig sa han och kollade djupt in i mina ögon.

-          Det finns inget jag hellre vill svara jag honom och lutade mig fram och kysste honom. Hur mycket jag än älskade att bo med dem andra var det en dröm att få flytta till något eget och starta upp vår lilla familj tillsammans.

-          Jag ser fram emot vår framtid tillsammans Eleanor Tomlinson viskade han i mitt öra och jag fick gåshud på mina armar. En framtid med Louis, det lät helt underbar tänkte jag och log.

 

 

Liams perspektiv

 

 

Jag hade stängt in mig i mitt rum dem senaste dagarna. Att veta att det var slut med ännu en tjej jag älskade tog hårt på en. Att ha gjort slut med Cher påminde mig så mycket om Danielle och känslorna som jag inte visat då kom nu. Jag tänkte tillbaka på alla underbara minnen vi hade tillsammans och undrade om jag någonsin skulle få träffa en tjej som stannade. Just nu kändes det inte så utan hela min värld var upp och ner vänd. Jag ville bara till studion och sjunga. Det var då jag inte tänkte på det så mycket utan bara gjorde det jag var bra på. Jag reste mig från sängen och gick till badrummet. När jag synade min spegelbild suckade jag. Jag hade inte rakat mig på ett par dagar så jag tog fram rakhyvelen och rakade vant av hårväxten. Sen hoppade jag in i duschen och stod där ett tag. Det var dags att rycka upp sig. Jag kunde inte bara stänga in mig och tycka synd om mig själv längre. Jag hoppade ut från duschen och torkade håret med handducken. Sedan tog jag på mig en t-shirt och ett par chinos. Jag sprang ner för trapporna och in i köket där alla andra redan satt vid köksbordet. När jag såg alla mina vänner och deras flickvänner kände jag saknade utav Cher igen men jag motade genast bort saknade och satte mig på en ledig stol.

-          Kan vi inte hitta på något idag? Frågade jag dem och fick genast deras uppmärksamhet.

-          Precis vad jag tänkte svarade Nigar med ett leende.

-          Jag måste till studion snart, men vi kan väll gå ut ikväll? Sa Emmy och jag nickade. Gå ut och släppa loss verkade som en god ide.Vet att jag uppdaterar dåligt på denna och det är för att den är inte lika rolig att skriva på längre, kanske ska hoppa fram i tiden lite? Kanske avsluta den snart? Eller så kan ni komma med lite ider...

10 kommentarer


Kommentarer
Postat av: Melina

Sjukt bra!

2012-05-05 @ 18:58:38
Postat av: Johanna

Jätte bra! :D

2012-05-05 @ 19:23:37
Postat av: malle

den är jättebra :D

2012-05-05 @ 23:14:56
Postat av: Marina

Bra kapitel as always! Jag har alltid gillat den här novellen och den har varit super ända från första kapitlet. Hm..idéer, kanske ett jättestort bråk mellan något par att de till och med tar paus eller gör slut.. :)

2012-05-06 @ 19:36:01
Postat av: Lollo

Whiiiiii ett kapitel :))) åhh vad jag älskar den här novellen och alla karaktärer :)

Ideer , kanske händer drama lite drama på klubben eller nått :)

2012-05-07 @ 00:10:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0