One Dream Kapitel 89

tidigare


Emmys perspektiv


Jag vände mig om och spanade ut över klubben. Jag höll nästan på att ge upp när jag såg honom framme vid baren. Jag började lättat gå mot honom och när jag var tio meter bort såg jag honom snacka med en annan tjej. Han lutade sig fram för att säga något i hennes öra och när han lutade sig tillbaka uppträde hon precis som den andra tjejen med att fnissa och få en lätt rodnad innan hon lutade sig fram till honom för att svara. Jag kände en än gång hur avundsjukan kom krypande. Vad var det med mig? det var antaglien bara ett fan han pratade med men avundsjukan släppte inte. Tankarna började en än gång flygga runt i mitt huvud innan jag vände på klacken och gick. Jag ville i alla fall inte vara kvar här längre.

Eleanors perspektiv

 

 

Jag skulle precis säga något till Louis när jag såg Emmy trycka sig mellan alla människor för att ta sig ut.

-          Vänta lite älskling sa jag till Louis och skyndade mig efter där Emmy försvunnit.

När jag kom ut på gatan kollade jag mig omkring. Några meter bort stod hon och försökte få tag på en taxi. Jag gick med snabba steg fram till henne och drog ner hennes hand som var höjd.

-          Vad har hänt Emmy? Frågade jag och hon hoppade till av min plötsliga närvaro.

-          Inget svarade hon kort och kollade bort från mina ögon.

-          Men det är något som gör dig upprörd, det ser jag på dig svarade jag och försökte fånga upp hennes blick. Har Niall gjort något?

-          Gjort, gör? Jag har ingen aning svarade hon.

-          Vad menar du? Frågade jag förvirrat.

-          Skit samma, det är mig själv jag är sur på svarade hon upprört.

-          Berätta för mig sa jag och gick bort till en bänk några meter bort.

-          Jag vet inte vad det är med mig, så fort jag ser Niall prata med en annan tjej blir jag avundsjuk. Eleanor, jag är aldrig avundsjuk sa hon och för första gången såg jag min bästa kompis bryta ihop.

-          Emmy du ska veta att Niall älskar dig och du får inte tro att han någonsin skulle såra dig sa jag och hon nickade.

-          Jag vill hem, svarade hon tyst. Men tack att du finns där sa hon och log mot mig.

-          Så klart är jag det svarade jag och torkade bort hennes tårar. Jag åker med dig sa jag och tog upp min mobil.

-          Det behöver du inte, gå in och ha roligt istället svarade hon men jag tryckte snabbt in Louis nummer som svarade bara efter ett par signaler.

-          Var är du? Frågade han och lät lite orolig.

-          Utanför, jag åker hem med Emmy. Hon har fått i sig lite för mycket ljög jag och Emmy gav mig en tacksam blick.

-          Ska jag åka med er? Frågade han.

-          Nej ha kul med dina vänner Lou, vi ses där hemma sen svarade jag när en Taxi stannade framför oss.

 

 

Liams perspektiv

 

 

Jag och Niall satte oss ner i soffan där Louis satt och pratade i telefon. Niall började genast leta med blicken runt på klubben.

-          Har du sett Emmy? Frågade han mig medans han spejade ut över dans golvet.

-          Nej inte sedan vi kom hit svarade jag och synade honom när han tog upp sin mobil.

-          Hon och Eleanor åkte hem svarade Louis som precis lagt på. Emmy hade tydligen fått i sig för mycket.

-          Åkt hem? Frågade Niall förvånat och reste sig upp.

-          Dem tyckte vi skulle stanna här och ha roligt sa Louis och kollade menade på honom.

-          Men om hon inte mår bra vill jag vara hos henne svarade Niall och kollade mot dörren.

-          Niall, stanna sa Louis och Niall satte sig ner igen.

-          Okej, någon timme till då svarade han.

-          Bra då kan ni följa med mig ut på dansgolvet, jag har inte dansat en enda gång sedan vi kom hit sa Louis glatt och reste sig upp.

-          Låter bra svarade jag och var genast på bättre humör. Nu var jag inte den ändå utan tjej längre.

 

 

Efter bara en liten stund ute på dans golvet hittade jag en söt tjej som jag började dansa med. Hennes svarta hår dansade i takt med hennes mjuka rörelser och jag började äntligen njuta av kvällen. Jag satte mina händer på hennes höfter och gungade med i musikens takt. Varför kunde inte jag få njuta av livet? Jag var ju singel och dansade med en jätte söt tjej. Jag får helt enkelt sluta att ha dåligt samvete och komma över Cher. Tjejen jag dansade med vände sig mot mig och log mot mig. hennes leende lyste upp hela hennes ansikte och precis när jag mötte hennes läppar fick jag en skymt av tjejen jag hade älskat bara några meter ifrån mig. jag ryckte genast bort och mötte Cher chockade blick i några sekunder innan hon vände på klacken och försvann. Jag rusade genast efter men när jag sökte med blicken hittade jag henne inte någonstans. Och varför skulle jag hitta henne, vi hade ju gjort slut. HON hade gjort slut dessutom.

 

 

Emmys perspektiv

 

 

-          Emmy, skärp dig nu hörde jag Beckys hårda röst i andra änden på min iPhone. Jag kan inte ens fatta att du tvivlar på hans känslor för dig. Det var nog första gången jag hörde Becky vara sur.

-          Men jag såg ju hur han flörtade med dem försvarade jag mig.

-          Det var antagligen bara fans, och dem måste han vara trevliga mot. Vad har hänt med dig Emmy? Jag har aldrig sett dig avundsjuk.

-          Jag vet, svarade jag och torkade bort en envis tår.

-           Han älskar dig, tro inte något annat svarade hon och lär lite mjukare. Gå och sov, sen ska du se att du mår bättre svarade hon och jag nickade svagt men kom på att hon inte kunde se mig.

-          Okej, tack Becky sa jag och la på.

Jag suckade högt och reste mig från sängen. Jag hoppade över högen med kvällen kläder och gick vidare in till toan. Utan att kolla mig i spegelen sköljde jag av ansiktet i ljummet vatten tills sminket var borta. Jag drog av mig bh:n och tog en av Niall tröjor och la mig sedan på hans sida av sängen.  Jag drog sakta in hans doft och slöt ögonen. Innan jag somnade kom jag och tänka på vad Becky hade sagt och jag började så smått förstå att hon hade rätt.Jag får ursäkta den sjukt dåliga uppdateringen men ni som har varit på Twittern har sett jag jag är väldigt ofokuserad just nu. jag vet lixom vad jag ska skriva men det går inte att få ner i ord. Sen har jag också väldigt fullt upp just nu. Sista rycket i skolan innan sommarlovet, massa prov och inlämningar. vilket jag också är jätte ofokuserad på så vet inte riktigt hur jag ska göra... ska försöka få upp nästa av EAY imorgon men på lördag kan jag garnatera att det inte blir något efter som jag fyller år, yeah 18 år!! ;) Men hoppas ni förstår.


Blir även lite smått irriterad på att samma person kommenterar men med olika namn, jag kan se era ip nummer bara så ni vet!!!

10 kommetarer!Kommentarer
Postat av: Melina

Sjukt bra!

2012-05-18 @ 10:09:37
Postat av: Linda

Jätte jätte bra:D

2012-05-18 @ 18:05:56
Postat av: malle

sjukt bra :D

2012-05-18 @ 18:07:02
Postat av: felicia - fotokobran

har du hittat på mycket nu hittils under denna härliga långhelg? :)PS; glöm inte delta i helgens sweetie! :D

http://fotokobran.se/2012/may/helgens-sweetie.html#comment

2012-05-18 @ 23:08:06
URL: http://fotokobran.se
Postat av: jasmin

skitbra kapitel! :)

2012-05-20 @ 14:24:50
Postat av: Anonym

Jag ser verkligen frammemot ett nytt kapitel :) speciellt från den hr novellen, den är så bra :)

2012-05-26 @ 09:46:05
Postat av: Anonym

näääääästa!

2012-05-27 @ 02:50:26
Postat av: Anonym

Bra:)

2012-05-27 @ 12:49:00
Postat av: Lollo

Jag blir lite orolig Om något har hänt, så det skulle vara jätte gulligt om du skrev att du lever och är okej, även fast du inte skriver ett kapitel så skulle det vara gulligt om du typ bara sa hej jag lever :) <3

2012-05-29 @ 21:38:00
Postat av: Jennifer

Sjukt bra del! :) <3

2012-05-31 @ 22:48:11
URL: http://www.iwish1d.devote.se
Postat av: Anonym

Älska, Älska, Älska, Älska, Älska, din novell ♥♥

2012-06-01 @ 21:03:33
URL: http://loveyouwithallofmyheart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0