One Dream Kapitel 90

Tidigare
 

Emmys perspektiv

 

-          Emmy, skärp dig nu hörde jag Beckys hårda röst i andra änden på min iPhone. Jag kan inte ens fatta att du tvivlar på hans känslor för dig. Det var nog första gången jag hörde Becky vara sur.

-          Men jag såg ju hur han flörtade med dem försvarade jag mig.

-          Det var antagligen bara fans, och dem måste han vara trevliga mot. Vad har hänt med dig Emmy? Jag har aldrig sett dig avundsjuk.

-          Jag vet, svarade jag och torkade bort en envis tår.

-           Han älskar dig, tro inte något annat svarade hon och lär lite mjukare. Gå och sov, sen ska du se att du mår bättre svarade hon och jag nickade svagt men kom på att hon inte kunde se mig.

-          Okej, tack Becky sa jag och la på.

Jag suckade högt och reste mig från sängen. Jag hoppade över högen med kvällen kläder och gick vidare in till toan. Utan att kolla mig i spegelen sköljde jag av ansiktet i ljummet vatten tills sminket var borta. Jag drog av mig bh:n och tog en av Niall tröjor och la mig sedan på hans sida av sängen.  Jag drog sakta in hans doft och slöt ögonen. Innan jag somnade kom jag och tänka på vad Becky hade sagt och jag började så smått förstå att hon hade rätt.


 
 
 

Eleanors perspektiv (5 månader senare)

 

-          Jag kan inte fatta att det snart är dags sa Emmy med glittrande ögon.

-          Nä, tiden går fort svarade jag leende och strök med en lätt rörelse över min mage.

Fast jag knappt kunde resa mig upp från soffan själv så kunde jag inget annat än att le.

-          Jag är glad att du är här med mig Emmy, jag har saknat dig så sa jag och tittade upp på henne och såg hur hennes leende förändrades i en ledsen grimas.

-          Jag har saknat dig med El svarade hon och försökte le.

-          Vet han ens om att du är tillbaka i London? Frågade jag försiktigt.

-          Nej, men det är väll bara en tidsfråga suckade hon. Jag vet inte om jag är redo att möta honom mumlade tyst och drog upp benen i soffan.

-          Det har gått 3 månader Emmy, du måste prata med honom.

-          Jag vet, men jag har inga svar till honom svarade hon ynkligt. Kan vi inte prata om något annat, vi har inte träffats på jätte länge så jag antar att jag missat en del? Frågade hon.

-          Visst svarade jag och log mot henne. Jag förstod ju att hon inte ville prata om Niall, även om hon skulle bli tvungen att prata ut med honom snart, så ville jag ta igen tiden med Emmy.

 

 

Ljudet av ytterdörren och sen ett högt ”hej älskling” fick Emmy att tappa färgen i ansiktet.

-          Det är bara Louis försäkte jag lugna henne.

-          Ja men han är väll också sur på mig, precis som Harry sa hon tyst och kurrade ihop sig i soffan igen, samtidigt som Louis kom in i vardagsrummet. Han skulle precis öppna munnen när han fick syn på henne, det var precis som han inte trodde vad han såg ut han stod där med öppen mun i helt still innan han tog några snabba steg fram till henne, och lyfte upp henne i sin famn.

-          Emmy, är det verkligen du? Sa han och kramade om henne länge.

-          Det är jag svarade hon kvävt av Louis kram.

-          Vad jag har saknat dig sa han och släppte henne.

-          Jag har saknat dig med Louis, jag har saknat er alla sa hon och tittade ner på sina händer.

-          Och vi alla har saknat dig, vänta jag ringer hit dem sa han uppspelt och fiskade upp sin mobil från fickan.

-          NEJ! Snälla Louis sa Emmy förskräckt och Louis tittade förvånat upp på henne och sedan på mig.

-          Åh, okej sa han tyst och började förstå. Han vet inte.

-          Nej, och jag kommer prata med honom snart men jag är inte redo än sa hon och satte sig ner i soffan igen.

 

 

Jag slog sakta upp mina ögon. Rummet var helt mörkt vilket betydde att det fortfarande var natt. Vad var det som hade väckt mig? jag tittade på Louis som sov fridfullt bredvid mig. jag vände mig klumpigt om på andra sidan. Men det var något som inte kändes rätt, obehagligt rent ut sagt. Lakanet var helt blött. Jag steg hastigt upp ur sängen medans tankarna hann i kapp mig.

-          Herregud, det är dags viskade jag och tog händerna automatiskt på magen. LOUIS, DET ÄR DAGS! Skrek jag gällt och Louis satt genast upp i sängen med stora ögon.

-          Va? Frågade han yrvaket och kollat förvånat på mig.

-          Det är dags sa jag nu i lugnare ton och bevittnade hur Louis genast kastade sig upp från sängen och började yra omkring i rummet.

-          Vad händer? Hörde jag en röst från dörren och vände mig om och hittade en halv vaken Emmy.

-          DEN KOMMER, BARNET KOMMER utropade Louis innan jag hann svara.

-          DU SA VAD? Skrek hon till svar och började genast följe Louis exempel att stirra runt i rummet, genom att slita i massa byrålåder efter kläder. Jag stod roat och kollade på dem.

-          Helt ärligt, vad håller ni på med? Frågade jag såg hur dem stannade upp i en rörelse.

-          Eh packar, antar jag sa Emmy förvirrat.

-          Jag har redan packat en väska som står redo i bilen, så om ni kan ta på er något så kanske vi kan köra istället sa jag och så hur dem båda blev röda i huvudet.

-          Öh visst svarade Emmy och slank snabbt ut ur rummet.

 

 

Emmys perspektiv

 

Under bil resan från El och Louis hus till sjukhuset hann jag få ännu en panik attack, denna gången av faktumet att han skulle dyka upp sjukhuset bara en stund efter oss. Och inte bara han, hela gänget skulle vara där. Jag undrade vilka utav dem som hatade mig. En visste jag redan. Eleanor var faktiskt den ända jag hade haft kontakt med under tiden jag bott i LA. Men nu kunde jag inte tänka det längre, eftersom vi kom fram till sjukhuset och jag var tvungen att hjälpa Eleanor. Som tur var hittade vi snabbt en parkering och tog oss sedan in så snabbt vi kunde. När vi väll kommit fram till information disken gick allt snabbt. Eleanor fick en rollstol och vi tog hissen till femte våningen där dem fick ett eget rum. Snart kom även den första värken och så fort den var över började jag dra mig till dörren.

-          Eh, jag måste gå på toa mumlade jag, som egentligen bara inte klarade av att vara i rummet när han skulle komma.

-          Det finns en toa här hörde jag Louis säga men jag var redan ute.

Jag fick syn på en toa längst bort i korridoren och styrde genast stegen dit. När det bara var några meter kvar plingade hissen bredvid till och jag kollade automatiskt upp och mötte Harrys härjade ansikte som ändrade till ett kallt uttryckt när han såg mig. jag fick genast en klump i magen. Utan att säga ett ord gick han förbi mig och bakom honom kom resten av gänget. Nigar som kom ut efter Harry lös upp och var bara efter några sekunder i min famn.

-          Emmy sa hon glatt och kramade om mig.

-          Hej sa jag lågt och fick snart en annan välbekant kram, en av dem jag hade saknat mest, Zayn. Jag har saknat dig sa jag och släppte honom.

-          Och jag dig, svarade han. Bakom honom slank Liam förbi, han stannade inte men han gav mig en liten nick som hälsning. Det sårade mig lite, men han hade all rätt att inte gilla mig. sen mötte jag dem blåa ögonen som stirrade chockat på mig och det kändes som någon hade stampat på mitt hjärta. Jag ville bara sjunka ner till marken och börja gråta, men det kunde jag inte, inte här inför honom.

 


Äntligen, eller hur?

 

Så vad tror ni har hänt på 5 månader, ni har lite att säga till om hur det kommer bli sen så bara kommentera med er ;)

 

Kom ihåg att jag fortfaranade söker hjälp med bloggen!

 

 


Kommentarer
Postat av: bella.

JAG VILL HJÄLPA TILL!

2012-09-23 @ 23:02:37
URL: http://www.tyell.devote.se
Postat av: bella.

skriv till mig på twitter: bellatyell

2012-09-23 @ 23:02:51
URL: http://www.tyell.devote.se
Postat av: twitter? @ArielleMuhikira

oh my göööööd, jag vill ha mer!! har verkligen saknat bloggen! PUSS :*
SPÄNNADE SPÄNNADE!

2012-10-08 @ 20:38:10
Postat av: Lollo

OMG OMG OMG du har uppdaterat :D thihihi jag älskar det , gick in hit bara för att så ser att du har uppdaterat och guuud så glad jag blev :D vill bara ha mer o mer o mer :) DU är så duktig på att skriva , men vi förstår att du har mycket :) Kramisar :)

2012-10-22 @ 19:43:12
Postat av: ilse

SÅÅÅÅÅ BRA! Har längtat sååå mkt!

2012-10-27 @ 15:53:51
URL: http://ilsemariess.blogspot.com
Postat av: Amelia

Meeer xD så himla bra c:

2013-01-23 @ 18:40:35
Postat av: asmay

Du är jätte bra på att skriva men kan du inte skriva in nästa kapitel jag kan inte vänta snälla skriv in den så fort du kan:-):-)

2013-04-26 @ 23:49:38
Postat av: sandra

läser denna novell nu och undrar vart fortsättningen är på denna delen?

2013-04-28 @ 21:24:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0